Praktisk info – FØNIKS festival

Praktisk info

FESTIVAL I EN CORONATID

Selvom vi længes og drømmer om en verden helt uden pandemien, så skal vi stadigvæk passe på. Det er afgørende, at vi som festival, kan sikre publikums sikkerhed og sundhed, også i en coronatid, hvor vi skal være særligt opmærksomme. Derfor følger vi alle retningslinjer og anbefalinger og holder hele tiden øje med situationen. Vi forventer, at vi med de indførte tiltag, kan afholde en fantastisk festival i en coronatid.

Der er kun adgang til festivalpladsen med coronapas og gyldig billet.

Når du er inde, kan du bevæge dig frit på festivalen, da vi kun giver 1000 publikummer adgang til pladsen og samtidig sikrer, at der er rigeligt plads til hver gæst. 

Husk god håndhygiejne og at passe godt på hinanden.

Der vil grundet coronarestriktioner ikke være mulighed for overnatning i forbindelse med festivalen.

I det tilfælde, at der efter festivalen skulle opstå smitteudbrud, støtter vi smitteopsporing og kontakter billetholdere, hvis der skulle opstå behov for opsporing. Alle billetholdere skal derfor inden ankomst til festivalen, knytte deres navn og mailadresse til billetten. 

 

KOM FREM TIL FESTIVALPLADSEN

Festivalen finder sted ved Nykøbing Sjælland i Odsherred. I Nykøbing Sjælland er der tog- og busforbindelser. Rejsetiden fra København er cirka 1,5 time.

Festivalpladsen er beliggende cirka 2,5 kilometer fra stationen. En flot tur langs fjorden.

Er du i området? Så opfordrer vi dig til at tage cyklen. Kommer du med bil, vil der være forskellige parkeringsmuligheder. Du vil kunne finde en parkeringsoversigt her på siden, når vi nærmer os festivalen.

Hovedindgangen til festivalen finder du på adressen: Annebjerg Stræde 1, 4500 Nykøbing Sjælland.

 

FESTIVALPLADSEN

Pladsen er indrettet med et udvalg af drikke- og madboder. Vi har gjort os umage med at vælge, og vi deler løbende de spændende muligheder her på siden.

Festivalpladsen er åben fra 16.00-22.00. Der er kun adgang med gyldig billet.

Du må ikke medbringe dine egne mad- og drikkevarer, og hunde er ikke tilladt.

 

Vi glælder os til at se dig! 

Har du spørgsmål, så kan vi fanges på support@foeniksfestival.dk